banner site Security

Control acces, interfonie si videointerfonie

Sistemele de control acces si pontaj monitorizeaza si controleaza accesul personalului autorizat si al vizitatorilor intr-o locatie prin intermediul cititoare de carduri electronice, al cititoarelor de amprente, tastaturi si al interfoanelor.

Sistemele de control acces este mai mult decat inchiderea sau deschiderea usilor, ofera afacerii Dvs. un nivel ridicat de securitate care sa permita controlul si procesarea eficienta a informatiilor. Fiind considerat un instrument managerial performant, control accesul este important in aceeasi masura atat profitului cat si sigurantei companiei Dvs.

Avantaje ale sistemelor de supraveghere si control acces:

  • permite si identifica accesul in spatiul Dvs.;
  • restrictioneaza accesul in zonele protejate sau cu acces limitat;
  • ofera un mediu de munca mai sigur;

Avand o dubla comunicare (sunet si video), interfoanele asigură accesul facil de informatii între postul exterior şi interioarele din apartamente şi înlocuiesc la costuri minime o minicentrală telefonică pentru comunicarea în interiorul firmei sau locuinţei. Interfoanele pot fi cu comunicare radio sau pe fir.

Videointerfoanele sunt utilizate în mod special în mediu rezidenţial, asigurând posibilitatea vizualizării persoanei cu care se comunică. Sunt disponibile în variante alb/negru sau color.

Sistemele de interfonie si videointerfonie asigura accesul autorizat al persoanelor in anumite incinte (scari de blocuri, case particulare, birouri, spatii comerciale, etc.).

 

  • Interfonia – solutii pentru vila, pentru scoli, pentru bloc; sunt sisteme wireless

WI-2B cu 2 canale, cu 3 canale (2 posturi, la care se mai pot adauga inca 2 posturi)

Au alimentare si comunicare 220V.

Accesul in bloc se poate face prin 4 modalitati: cod, card DD-PROX, tag-uri DD-TAG (uzualele chei de interfon) sau cheita DALLAS (cea mai buna, robusta si calitativa solutie)

 

  • Videointerfonia – solutii pentru case, vile, pentru 1-4 familii (kituri pentru familii). Cablarea se face pe 4 fire, transmite pe langa semnal sonor si semnal video.

interfonie2

 


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk